Våra goda ostar

Källarlagrad getost

Källarlagrad getost är krämig i konsistensen och nästan smälter på tungan. Vit getost passar bra att ätas som den är, på macka eller i mer avancerat tillagade rätter.

Getmese i block

Vi har under flera år vunnit SM för vår getmese. Getmese tillverkas på getvassle som är en restprodukt vid tillverkning av getost.

Bredbar getmese

Samma goda getmese men i bredbar form. Getmese tillverkas på getvassle som är en restprodukt vid tillverkning av getost.

test

Här kan du köpa våra ostar

Hemleverans inom Östersund

Kontakta oss på mail, telefon eller via vårt kontaktformulär för att beställa ost från oss. Det är nu även möjligt att beställa ost med hemleverans inom Östersundsområdet.

Besök vår gårdsbutik

Kom förbi och köp prisbelönt ost direkt från vår getgård i Fåker. Våra öppettider varierar så ring oss gärna innan för att kolla om vi har öppet.

Marknader och Rekoringen

Vi deltar i olika marknader under året där ni gärna får komma förbi och köpa ost från oss. Du hittar vilka event vi deltar i vår kalender. Det går även bra att göra beställningar via Rekoringen.

all_organicaward_winningblob-shape_2blob-shapecircle_plainEllipse-2Ellipse-3circle_rough_2cruelty_freedirect_from_farmersdrop-headerdrop1ethically_sourcedfacebookgoat_2goat_3goathand_cultivatedinstagramlinkmap_pin10no_addativesno_antibioticsorganic_2organicpesticide_freequoteslidersmall_batchessmiley_1smiley_2smileysproutedsustainably_farmedtime